4-6 listopada w Lublinie odbędzie się VI Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy. Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji jest SM SPOMLEK.
Podczas trzydniowego wydarzenia będzie poruszany temat nowoczesnych technologii oraz rozwiązań, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.
Tematy konferencji:
utrzymywania higieny i czystości produkcji,
kontroli jakości,
opakowań i znakowania.
Będzie można posłuchać zarówno naukowców, jak i pracowników firm świadczących usługi i dostarczających nowe rozwiązania oraz specjalistów – przedstawicieli:
mleczarni,
browarów,
zakładów mięsnych,
zakładów przetwórstwa owocowo-warzywnego,
zakładów spirytusowych.
W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Radzynia Podlaskiego, gdzie znajduje się nowoczesny zakład SM SPOMLEK- jeden z największych polskich producentów sera żółtego.
Wydarzenie odbędzie się hotelu In Between, który położony jest w niedalekiej odległości pomiędzy Lublinem, Kozłowieckim Parkiem Krajobrazowym, a Nałęczowem.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz SM SPOMLEK.
Więcej informacji: https://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,2108.html
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich jest patronem branżowym wydarzenia. Zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału.